California Ocean – skarpe privatleasingpriser på ikonisk campingbus

Volkswagen California er bilen, der med sit fleksible interiørkoncept kan dække et alsidigt kørselsbehov og give feriedrømmene en ekstra dimension. Nu tilbydes Danmarks mest solgte campingbus til attraktive privatleasingpriser, der for alvor kan pirre lysten til at drage ud på nye eventyr.

Hvis man er ved at lægge ferieplaner, booke en flyrejse eller et feriehus syd på, introducerer Volkswagen Erhvervsbiler nu et privatleasingtilbud, der kan ændre planerne for de næste mange ferier. Hvis man drømmer om eventyr og grænseløs frihed, kan løsningen være den ikoniske Volkswagen California, der nu for første gang tilbydes med privatleasing. Man kan blive ferieklar med en California Ocean for en udbetaling på 30.000 kr. og en månedlig ydelse på 7.495 kr. for en leasingaftale, der løber over 12 måneder med 15.000 km kørsel årligt.

Til den pris kommer California Ocean udstyret med en 150 hk stærk 2,0 TDI-dieselmotor og DSG-gear, der på farten bidrager til en komfortabel kørsel og en fornuftig driftsøkonomi med et forbrug på 12,7 km/l ved blandet kørsel (WLTP).

California Ocean er bilen, der byder på et utal af anvendelsesmuligheder, da den både kan fungere som personbil, fritidsbus og autocamper. Den er kompakt og er på hjemmebane lige så meget på landevejen som i byen, hvor den med en højde på kun 199 cm kan komme ind i de fleste parkeringshuse.

Når man har nået sin destination, kan California Ocean nemt omdannes fra en personbil til et lille feriehus på fire hjul takket være et gennemtænkt og ekstremt fleksibelt interiør. California Ocean kan rumme fire passagerer (et femte sæde tilbydes som ekstraudstyr), og når de to forsæder vendes bagud, kan selskabet sidde omkring et sammenklappeligt spisebord og indtage en tre-retters menu tilberedt i bilens køkken.

Køkkenmodulet er udført i ædelstål og har to gasblus, en kompressorkøleboks på 42 liter og masser af god skabsplads til service og diverse.

Når det er sovetid, omdannes bagsædet til en seng, og det el-betjente tag hæves og giver mulighed for to ekstra sovepladser på første sal. Tagets teltdug kan lynes op, så man fra de to øverste sovepladser kan ligge og nyde udsigten over landskabet.

California Ocean er veludstyret, og versionen, der tilbydes på privatleasing, kommer standardudstyret med bl.a. metallak, Adaptiv fartpilot, LED-lygter for og bag, parkeringsvarmer med fjernbetjening inkl. tilskudsvarmer, touchskærm med App Connect, 3-zoner klimaanlæg og hjælpeluk til skydedør og bagklap.

Den ikoniske Volkswagen California har været på markedet i over 30 år, og var i 2022 var den mest solgte campingbus på det danske marked.

Du kan finde mere information om California her.

California privatleasing

California katalog

California prisliste


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk