Ny T-Roc med skarpere design og nydesignet interiør til 299.995 kr.

T-Roc har siden introduktionen i 2017 kørt sig i en position som en af de mest populære crossover-modeller på markedet. Nu introduceres en opgraderet T-Roc, der kommer med et nyt eksteriør design, et digitaliseret interiør i høj kvalitet og mere standardudstyr til priser fra 299.995 kr.

Da Volkswagen i 2017 introducerede T-Roc var det en helt ny model og en ny biltype for Volkswagen-mærket. Med sit skarpe design, inspirerende køreegenskaber og et stort og varieret modelprogram etablerede T-Roc sig hurtigt som en af de mest populære Volkswagen-modeller.

Volkswagen bygger nu videre på denne succes ved at introducere en T-Roc, der har fået en gennemgribende opdatering med et nyt interiør i høj kvalitet, et digitaliseret cockpit, nye infotainment- og assistentsystemer og et skarpere eksteriør design.

Volkswagens designere har forstærket T-Rocs udtryksfulde design med nænsomme ændringer af forkofanger, kølergrill og forlygter, der nu kan fås med IQ.LIGHT-LED-Matrix og en LED-lysstribe integreret i kølergrillen. De største nyheder og ændringer finder man inde i T-Roc, der har et nydesignet instrumentbord udført i kvalitetsmaterialer og en komplet digitaliseret instrumentering samt MIB3 infotainmentsystemer, der åbner mulighed for at benytte en række online-baserede funktioner og services.

T-Roc tilbydes med en række intelligente assistentsystemer, der – afhængig af variant – omfatter en adaptiv forudseende fartpilot, der kan tilpasse hastigheden efter vejens forløb, Travel Assist, der gør bilen delvist selvkørende og Park Assist, der kan overtage manøvrering i forbindelse med parallelparkering eller forlæns manøvrering ind i parkeringsbås.

Der er mange nyheder og endnu mere udstyr i den nye T-Roc, der igen kommer med et bredt modelprogram bestående af tre TSI-benzinmotor, to TDI-dieselmotor og tre udstyrslinjer kaldet Life, Style og R-Line og mulighed for 4MOTION-firehjulstræk i forbindelse med 2,0 TSI og TDI-motorer. Senere på året følger cabriolet-versionen.

Den nye T-Roc er veludstyret, og selv indstigningsmodellen kaldet Life kommer med standardudstyr, der matcher niveauet på det mellemste udstyrstrin Sport i den forrige T-Roc. Priserne for den nye T-Roc starter ved 299.995 kr. for en 1,0 TSI Life, der kommer med en effektiv og brændstoføkonomisk 110 hk stærk TSI-motor og 6-trins gearkasse. Den har LED-forlygter og kører på flotte 16” Chester-alufælge, og interiøret byder blandt meget andet på Digital Cockpit og trådløs App-Connect, mens assistentsystemer som Light Asssist og Park Assist gør hverdagens kørsel mere komfortabel og sikker. Ønsker man at privatlease, kan man blive kørende i en T-Roc 1,0 TSI Life med en udbetaling på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.999 kr. T-Roc Life tilbydes også med 150 hk 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear til 349.995 kr. eller på privatleasing med 10.000 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på 4.299 kr.

Næste udstyrstrin i det nye T-Roc-modelprogram hedder Style, og her starter priserne ved 364.995 kr. for en 150 hk 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear. I Style-versionen fremstår T-Roc eksklusiv med elegante 17” aluminiumsfælge, tagrælinger i sølv, kromlister integreret i de sorte paneler nederst på karrosseriet og en markant kromliste, der deler kølergrillen. I T-Roc Style sidder man i lækre Sport-komfortsæder, og instrumentbordet er udstyret Digital Cockpit Pro med 10,25” display, der ved et tryk på en knap på rattet giver mulighed for at konfigurere instrumenteringens layout. T-Roc Style kommer også med omfattende sikkerhedsudstyr, så som Travel Assist, Side Assist og dynamisk styring af LED-forlygternes lys. En T-Roc 1,5 TSI DSG Style kan privatleases med en udbetaling på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.399 kr.

T-Rocs skarpe linjer og dynamiske proportioner kan skærpes yderligere ved valget af den sportslige R-Line-version. T-Roc R-Line kan kendes på en karakteristisk R-Line for- og bagkofanger, indfarvede sidepaneler og 18” Nevada-aluminiumsfælge. Interiøret emmer af sportsappeal med et lækkert læderbeklædt multifunktionssportsrat, pedaler med aluminium, sort loftbeklædning og Sport-komfortsæder, der har R-Line indtræk og karakteristiske syninger. T-Roc R-Line fås til priser fra 394.995 kr. for en 150 hk 1,5 TSI med 7-trins DSG-gear, og den kan privatleases for en udbetaling på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.699 kr.

Den nye T-Roc kan bestilles nu og forventes introduceret i Danmark i starten af april.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk