Service- og Reparationsaftale

Er du bange for at udgifterne bliver for store ved nybilskøb, så er en Service- og Reparationsaftale tiltænkt dig.

Med en Service- og Reparationsaftale ved du hvad dine udgifter er på din fabriksnye bil. Med en fast, lav månedlig ydelse er du helhedsdækket. 

Aftalen dækker alle udgifter til foreskrevne serviceeftersyn, defekter på alle mekaniske dele, oliesikring, almindelig sliddele og lidt til. 

Det er din garanti for bilen behandles af kun specialuddannet mekanikere og med originale reservedele - Så din bil holdes i top form.

Aftalen kan skrives fra 12 til 60 måneder. Skulle du under reparationstiden have behov for en lånebil, kan vi stille sådanne til rådighed.
Typisk skrives aftalen ved køb af bilen, men vi kan tilbyde aftalen helt op til 1.eftersyn, skulle du have et nyopstået behov. 

 

Vi oplever en stor interesse på brugtvognsmarkedet for biler som har undergået denne aftale, derfor kan det som hovedregel anbefales.

Ønsker du en uddybende forklaring er Salgsafdelingen til rådighed.

6bccf37b-304c-4c89-b0ae-b34a2e83928d_635784388450121844.jpg

Hvis service overholdes kan du nyde godt af Volkswagens vejhjælp som dækker størstedelen af Europa, så går din Volkswagen i stå, er der gratis hjælp at hente. Således slipper du for dyre vejhjælpsabonnementer.