Familiebiler

Fordi man vælger en familiebil nægter vi at gå på kompromis med udseende eller køreglæde. Selv den mindste til den største familiebil sikre et flot udseende med en køreglæde i top.

Vi tilbyder et omfattende familiebils program der tilbyder såvel små- som store biler til netop dit behov. Du har mulighed for besidde familen med venner i en og samme bil, uden at du skal installere ekstra sæder skulle det være dit behov. 

Nyeste innovation og teknologi har gjort det muligt at have sæder skjult når der ikke er behov for dem, og de er nemme at stå op, uden en forringede sikkerhed, komfort eller design. Og der er taget højde for at de kæres benlængde vokser.

Vi sikre at driftsøkonomien ikke stikke af, derfor sikre alle modeller en forsvarlig driftsøkonomi stadig med en fornuftig motorstørrelse og komfort.

Alle dine familiemedlemmer er i trygge omgivelser når I køre i en Volkswagen, med en gennemført sikkerhedsliste.
Passive- som aktive systemer overvåger dig, bilen, dens færden i trafikken og vejen, således at A til B bliver en sikker og yderst tilfreds oplevelse. 

Vores Salgsafdeling kan møde dine behov til en familiebil, der med garanti kan gøre dig yderst tilfreds. Også ved specielle behov eller til en familie med 8 sæder.

c84fc214-6cd5-4c4d-a98f-81c00a7dd0ff_635784385822928290.jpg

Eller se nærmere på vores spændende program for familiebiler som med sikkerhed kan dække dine behov her - Volkswagen.dk