Den nye Taigo Privatleasing

Privatleasing forslag.

Værd at vide om Privatleasing

 

Mulighed for flere kilometer, ring gerne for tilbud 96172907 / sa@volkswagen-thisted.dk

Kunden hæfter ikke for restværdi ved endt aftale - Taigo er på lager!

Opsigelse løbende måned + 1 måned. Min. bindingsperiode 11 måneder + opsigelse.

Inklusiv Service & Reparationsaftale, landsdækkende Volkswagen Service partner samt gratis vejhjælp.

 

Kontakt venligst din forhandler, som kan skræddersy et tilbud til dig – fx med andet ekstraudstyr.


De oplyste leasingydelser er baseret på 36 måneder (hvor intet andet er angivet), og den månedlige ydelse er baseret på fast rente. Der er mulighed for tilkøb af ekstra km. pr. år.

Privatleasingpriser er baseret på fast rente, inkl. moms, Service- og Reparationsabonnement (ekskl. dækaftale) og lånebil ved service. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. forsikring, brændstof og halvårlig CO2-ejerafgift (driftsomkostninger).

 

 

Den nye Taigo er Volkswagens første SUV-coupé i minibilssegmentet. Taigo er til dig, der vil forene styrke med elegance. Den er også til dig, der vil have komfort og en 100% digital førerplads. Taigo giver dig nemlig både en forhøjet siddeposition, imponerende rummlighed og digital cockpit som standard. 

Kom forbi og oplev den nye Taigo. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Taigo, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den nye coupé-crossover. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Se priser på Taigo

 

Book en prøvetur i den nye Taigo

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Du kan allerede nu booke en prøvetur i Taigo, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i den nye coupé-crossover. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Book en prøvetur i Taigo

c74e73e3-ae14-4e07-9be3-852a64262712_637757754855120233.jpg

 

Den nye Taigo er spækket med udstyr
Taigo kommer med udstyr og et design, som normalt kun ses hos de større og dyrere biler. Udvendigt præges Taigo af en tværgående LED-lysstribe i kølergrillen ligesom de mere eksklusive modeller Arteon og Tiguan. Det giver Taigo suverænt lys og mere sikker kørsel i mørke og samtidig en unik lyssignatur. Indvendigt byder Taigo på et stilrent og indbydende interiør i høj kvalitet og en førerplads med gennemtænkt ergonomi og intuitive moderne betjeningselementer.

Taigo er standardudstyret med Digital Cockpit og den nyeste generation af online infotainmentsystemer, så din tur fra A til B bliver så komfortabel som muligt. Samtidig byder Taigo på IQ.LIGHT LED matrix-forlygter (standardudstyr i Style og R-Line) og assistentsystemer som IQ.DRIVE Travel Assist med Lane Assist og adaptiv fartpilot, så du trygt kan sætte dig bag rattet i den nye Taigo.

Byg din Taigo

Læs mere om Taigo